קרפצ'יו פאקוס
- פאקוס
- שמן זית פתורה - בלנד
- מלח מאלדון
- שמיר
- סומק
אופן ההכנה:
חותכים את הפאקוס לעיגולים מניחים על צלחת ובוזקים שמן זית, מלח מאלדון, שמיר וסומק
מומלץ לנסות גם – שום כתוש שמעורבב בשמן זית עם דג נא
 
                        המחיר הסופי ייקבע לאחר שקילת המוצרים. תמונות המוצר הן להמחשה בלבד וייתכנו אי התאמות
 
	
קרפצ'יו פאקוס
אופן ההכנה:
חותכים את הפאקוס לעיגולים מניחים על צלחת ובוזקים שמן זית, מלח מאלדון, שמיר וסומק
מומלץ לנסות גם – שום כתוש שמעורבב בשמן זית עם דג נא
 
                        האתר עושה שימוש בעוגיות כדי לשפר את חוויית הגלישה שלך, להציג תכנים מותאמים אישית ועוד. למידע נוסף אנא קראו את מדיניות הפרטיות שלנו.
 
            תודה על תרומתך...
 
    תודה על תרומתך...
 
     
	 
	 
	