פולנטה תירס טרי - משק מלר

פולנטה תירס טרי

פולנטה תירס טרי

  • 5 קלחי תירס גילי מגולחים לגרגירים
  • כוס חלב
  • מיכל שמנת לבישול 10%
  • 50 גרם חמאה
  • כוס פרמז׳ן מגורד
  • חבילת פטריות שמפיניון
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה:

• מביאים לרתיחה בסיר את החמאה, החלב והשמנת. מנמיכים לאש בינונית ומוסיפים את התירס, המלח והפלפל. מבשלים 15-20 דקות.
• מוסיפים 3/4 מהפרמז׳ן, טועמים ומתקנים טעמים אם צריך.
• מורידים מהאש ומוודאים שהיחס בין הגרירים לנוזלים שווה.
• בעזרת בלנדר מוט / מעבד מזון טולנים את התערבות, אם צריך להוסיף נוזלים אז אפשר להוסיף קצת חלב. המרקם של העיסה צריך להיות בין חלק לגס.
• במחבת נפרדת מבשלים שום עם קצת שמן זית ואז מוסיפים פטריות, מלח ופלפל.
• מגישים בקערה שטוחה את הפולנטה, מעל פטריות ואת הפרמז׳ן שנשאר לנו.

  • פטריות שי-מג’י

     18.90
    למארז
    +
    -
    הוספה לעגלה
  • שום יבש ישראלי

     49.90
    לק"ג
    +
    -
    הוספה לעגלה
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרו לחנות