סלט סובה ברוטב שומשום (3-4 מנות)
- שרוול אטריות סובה
- רבע כרוב לבן
- חופן בצל ירוק
- חופן עלי נענע
- חופן קשיו
- פלפל חריף
- 2 מלפפונים חתוכים לג׳וליאנים
- חצי בקבוק רוטב שומשום מוכן
אופן ההכנה:
מרתיחים מים עם קצת מלח ושמן זית ומוסיפים אליהם שרוול אחד של אטריות סובה.
מבשלים בדיוק 5 דקות, מסננים ושוטפים במים קרים, עד שהאטריות כבר לא רותחות ולא נדבקות אחת לשניה.
חותכים את כל הירקות, את הנענע מפרידים מהגבעול כשהעלים שלמים (אפשר גם לקצוץ אם רוצים)
מוסיפים את כל המרכיבים לקערת ערבוב
מנערים ומוזגים בערך חצי בקבוק של רוטב שומשום ומערבבים טוב טוב (רצוי עם הידיים כדי שכל הרוטב יגיע לכל הסלט. טועמים שכמות הרוטב מספיקה לכם ואם לא אפשר להוסיף עוד (אפשר גם להוסיף קצת מלח אם חסר לכם).
מעבירים לקערת ההגשה, שוברים חופן של קשיו ומפזרים מעל הסלט ומגישים.

-
פלפל ירוק חריף
יח'ק"ג -
בצל ירוק
₪ 9.90לצרור -
נענע
₪ 5.90לצרור -
כרוב לבן
₪ 6.90לק״ג