מרק ירקות
- 1 שורש סלרי
- 1 שורש פטרוזיליה
- צרור עלי סלרי עם גבעול
- צרור עלי פטרוזיליה
- צרור שמיר
- צרור בצל ירוק
- 2 קולורבי
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 3 קישוא
- 2 בצלים
- 6 שיני שום
- מארז פטריות שמפיניון
- חופן עגבניות שרי
- 2 כפות מלח
- חצי כף פלפל טחון
- הגשה:
- שקדי מרק מקמח כוסמין מלא
אופן ההכנה:
• קוצצים בצל, גבעולי סלרי, גזר, בצל ירוק ושום.
• חותכים גס קולורבי, קישואים, תפוח אדמה, פטריות, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה.
• בסיר של 24 ליטר מרתיחים 3 כפות של שמן זית ומכניסים את הירקות הקצוצים לפתיחת הטעמים והשמחה קלה.
• מוסיפים את הירקות הגסים ומוסיפים 2 כפות מלח וחצי כך פלפל שחור טחון, מים (לא רותחים) עד כמעט גובה הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. כשהנוזלים מתחיל לבעבע, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך שעה ללא מכסה.
• בינתיים קוצצים את עשבי התיבול (עלי סלרי, פטרוזיליה ושמיר) וחותכים את עגבניות השרי לחצאים.
• לאחר שעה טועמים את המרק, מתקנים טעמים ומוסיפים את עשבי התיבול ועגבניות השרי לחצי שעה נוספת ללא מכסה.
 
                        - 
	
	מבצע!
	  בצל לבן יבשיח'ק"ג
- 
	  עגבניות שרי אדומות₪ 29.90לק״ג
- 
	  בצל ירוק₪ 9.90לצרור
- 
	  קישואיח'ק"ג
- 
	
	מבצע!
	  גזריח'ק"ג
- 
	  תפוח אדמה לבן בתפזורתיח'ק"ג
- 
	  עלי סלרי₪ 9.90לצרור
- 
	  פטרוזיליה₪ 5.90לצרור
- 
	  שורש פטרוזיליה₪ 6.90ליחידה
- 
	  שמיר₪ 5.90לצרור
- 
	  פטריות שמפניון₪ 12.90למארז
- 
	  קולורבייח'ק"ג
- 
	  שום יבש ישראלייח'ק"גלק"ג
 
	 
             
     
            