קרפצ'יו פאקוס - משק מלר

קרפצ’יו פאקוס

קרפצ'יו פאקוס

  • פאקוס
  • שמן זית פתורה - בלנד
  • מלח מאלדון
  • שמיר
  • סומק

אופן ההכנה:

חותכים את הפאקוס לעיגולים מניחים על צלחת ובוזקים שמן זית, מלח מאלדון, שמיר וסומק
מומלץ לנסות גם – שום כתוש שמעורבב בשמן זית עם דג נא

  • שמן זית בלנד- פתורה (750 מ"ל)
  • מבצע! בצל סגול

    בצל סגול

    יח'
    ק"ג
    נקה
    +
    -
  • שמיר
0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרו לחנות