חביתת מנגולד
- צרור מנגולד
- 4 ביצים
- כפית מלח
- חצי כפית פלפל
אופן ההכנה:
* מפרידים את החלק הירוק מהלבן של עלי המנגולד.
*קוצצים את החלק הירקות ומשרים במים רותחים למשך 5 דקות.
* שוטפים במים קרים וסוחטים טוב טוב עד שאין טיפת נוזל.
* מערבבים יחד עם הביצים והמלח.
*מחממים כף שמן זית בסיר קטן / מחבת קטנה ומכניסים את התערבות לבישול למשל 10-15 דקות מכוסה.
*פותחים את המכסה ומניחים צלחת מעל הסיר / מחבת והופכים את החביתה עליה בזהירות.
* מחזירים את החביתה למחבת לבישול מהצד השני של עוד 10-15 דקות.
-
מנגולד
₪ 9.90למארז -
מטחנה פלפל שחור- CAPE HERBS
₪ 26.90185 גרם -
ביצים חופש-חלמון כתום
₪ 29.9015 יחידות