חביתת מנגולד - משק מלר

חביתת מנגולד

חביתת מנגולד

  • צרור מנגולד
  • 4 ביצים
  • כפית מלח
  • חצי כפית פלפל

אופן ההכנה:

* מפרידים את החלק הירוק מהלבן של עלי המנגולד.
*קוצצים את החלק הירקות ומשרים במים רותחים למשך 5 דקות.
* שוטפים במים קרים וסוחטים טוב טוב עד שאין טיפת נוזל.
* מערבבים יחד עם הביצים והמלח.
*מחממים כף שמן זית בסיר קטן / מחבת קטנה ומכניסים את התערבות לבישול למשל 10-15 דקות מכוסה.
*פותחים את המכסה ומניחים צלחת מעל הסיר / מחבת והופכים את החביתה עליה בזהירות.
* מחזירים את החביתה למחבת לבישול מהצד השני של עוד 10-15 דקות.

0
    0
    העגלה שלך
    העגלה שלך ריקהחזרו לחנות