מרק ירקות
- 1 שורש סלרי
- 1 שורש פטרוזיליה
- צרור עלי סלרי עם גבעול
- צרור עלי פטרוזיליה
- צרור שמיר
- צרור בצל ירוק
- 2 קולורבי
- 2 תפוחי אדמה
- 2 גזר
- 3 קישוא
- 2 בצלים
- 6 שיני שום
- מארז פטריות שמפיניון
- חופן עגבניות שרי
- 2 כפות מלח
- חצי כף פלפל טחון
- הגשה:
- שקדי מרק מקמח כוסמין מלא
אופן ההכנה:
• קוצצים בצל, גבעולי סלרי, גזר, בצל ירוק ושום.
• חותכים גס קולורבי, קישואים, תפוח אדמה, פטריות, שורש סלרי ושורש פטרוזיליה.
• בסיר של 24 ליטר מרתיחים 3 כפות של שמן זית ומכניסים את הירקות הקצוצים לפתיחת הטעמים והשמחה קלה.
• מוסיפים את הירקות הגסים ומוסיפים 2 כפות מלח וחצי כך פלפל שחור טחון, מים (לא רותחים) עד כמעט גובה הסיר ומביאים לרתיחה על אש גבוהה. כשהנוזלים מתחיל לבעבע, מנמיכים לאש קטנה ומבשלים במשך שעה ללא מכסה.
• בינתיים קוצצים את עשבי התיבול (עלי סלרי, פטרוזיליה ושמיר) וחותכים את עגבניות השרי לחצאים.
• לאחר שעה טועמים את המרק, מתקנים טעמים ומוסיפים את עשבי התיבול ועגבניות השרי לחצי שעה נוספת ללא מכסה.
-
עגבניות שרי אדומות
₪ 29.90לק״ג -
קישוא
יח'ק"ג -
מבצע!
בצל לבן יבש
יח'ק"ג -
גזר
יח'ק"ג -
תפוח אדמה לבן בתפזורת
יח'ק"ג -
בצל ירוק
₪ 9.90לצרור -
עלי סלרי
₪ 9.90לצרור -
קולורבי
יח'ק"ג -
פטרוזיליה
₪ 5.90לצרור -
שורש פטרוזיליה
₪ 6.90ליחידה -
שמיר
₪ 5.90לצרור -
פטריות שמפניון
₪ 12.90למארז -
שום יבש ישראלי
₪ 49.90לק"ג